Zakelijke cadeaus bestellen

Opzoek naar een geschikt geschenk voor je medewerkers of zakelijke relaties? Bij Mannenbox vind je unieke geschenken voor iedere moment! Maak het geven compleet door een leuke boodschap toe te voegen. Ook leuk voor vrouwen!

Cadeau voor medewerkers

Verras je collega's.

Van filmpakket tot borrelpakket en zelfs maatwerk. Ook als je op onze website nét niet kunt vinden wat je zoekt, dan kun je altijd een mailtje sturen voor een maatwerk pakket. 

Ook geschikt voor Vrouwen

Natuurlijk werken er niet alleen maar mannen bij jullie in het bedrijf; daarom hebben wij ook pakketten voor vrouwen! Denk aan een filmpakket met blauwe of roze zakjes popcorn en diverse drankkeuzes zoals bier, wijn of rose lemonade. 

Naar huisadressen of in bulk geleverd?

Je kunt onze cadeaupakketten op één locatie ontvangen of het cadeau bij ieder persoon thuis laten bezorgen.

Film cadeau
Onze eerdere samenwerkingen:

Cadeaus voor je medewerkers

Filmpakket cadeau

Filmpakket

Inhoud: 2x drankjes naar keuze, 2 zakjes popcorn, popcorn vouwbeker, Pathé Thuis filmvoucher en de unieke Filmbox cadeauverpakking.

Drankkeuze: Bier, Wijn of Fris

Vanaf € 15,50 excl. btw

Borrelpakket

Borrelbox

Inhoud: 2 drankjes naar keuze, Spaanse naturel chips, Honing zeezout pinda’s, Dipstokjes, Aïoli, Borrelpraat spel (15 hilarische vragen voor tijdens de borrel) en een unieke Borrelbox cadeau-verpakking.

Drankkeuze: Bier, Wijn of Fris

Vanaf € 18,99 excl. btw

Filmpakket Vrouwen

Inhoud: 2x Rose Lemonade (alc. vrij), 2 zakjes popcorn, popcorn vouwbeker, Pathé Thuis filmvoucher en de unieke Filmbox cadeauverpakking

Drankkeuze: Bier, Wijn of Fris

Vanaf € 15,50 excl. btw

High Beer pakket

Luxe High Beer borrelbox

Inhoud: 3 exclusieve bieren, Bierbroodmix, Aïoli, pikante noten, pure chocolade, uitgebreide uitleg over het concept, proefformulieren en het geheel is verpakt in een Cadeaubox-geschenkverpakking

Drankkeuze: Bier

Vanaf € 25,99 excl. btw

High Wine pakket

High Wine borrelbox

Inhoud: 3 exclusieve wijnen, Wijnbroodmix, Aïoli, notenmix, pure chocolade, uitgebreide uitleg over het concept, Wijnproefformulieren en het geheel is verpakt in een Cadeaubox-geschenkverpakking

Drankkeuze: Wijn

Vanaf € 26,99 excl. btw

Bedankt bierpakket

Inhoud: Grote fles Hartstikke Bedrankt bier, borrelnoten, mexicano’s en een partymix allen van de lokale notenbranderij, verpakt in een zwarte Cadeaubox.Vanaf € 17,99 excl. btw

Bedankt pakket wijn cadeau

Bedankt wijnpakket

Inhoud: Grote fles Wijnzinnig Bedrankt rode wijn, borrelnoten, cookie-fudge rotsjes en een partymix allen van de lokale notenbranderij, verpakt in een zwarte Cadeaubox.Vanaf € 19,50 excl. btw

Uitgebreid filmpakket België Nederland

XL Filmpakket Deluxe

Inhoud: Filmvoucher voor thuis van meJane.com (Geschikt voor Nederland én België), 2x Drankjes naar keuze, Ambachtelijk gebakken popcorn ZOET (20-40gr), Ambachtelijk gebakken popcorn ZOUT(20-40gr), Tony’s Chocolonely melk kleine reep (50gr), M&M’s peanut (45gr), Nacho’s Supreme salted (140gr), Nacho serveertray voor jouw nacho’s en dipsaus (karton), Salsa dipsaus voor nacho’s (90gr), Zakje pinda’s of nootjes (60gr),Maltesers chocolade (37gr) en een unieke Borrelbox verpakking.

Drankkeuze: Bier, Wijn of Fris

Vanaf € 27,99 excl. btw

Film Brievenbuspakket​

Inhoud: Pathé Thuis filmvoucher, magnetron popcorn, zakje M&M’s, Pinda’s, Limonade-siroop en verpakt in een brievenbusdoosje met cadeautjes print.

Beschikbaarheid op aanvraag

Vanaf € 14,50 excl. btw

Kleine cadeau's

Kleine cadeautjes tot 11,- (ex. btw) per stuk

Koffie bedankje met luxe choco

Inhoud: Coffee Brewer met verse koffie (alleen nog heet water toevoegen), luxe chocolade, cadeauverpakking

Richtprijs: € 8,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Mini Filmpakket

Inhoud: Filmvoucher van Pathé Thuis (kijk één topfilm, gewoon thuis op de bank!), Popcorn (zoet of zout), M&M's, cadeauverpakking

Richtprijs: € 9,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Mini Borrelbox

Inhoud: Rode Wijn, Luxe borrelnoten, Borrelpraat spel (18 hilarische vraagkaarten voor tijdens de borrel), cadeauverpakking

Richtprijs: €9,49 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Vers Theepakket

Inhoud: Verse thee (3-4 koppen), theezakje, luxe chocoladereep, cookie fudge rotsjes, cadeauverpakking

Richtprijs: € 10,25 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Bedankt Wijn

Rode wijn "Wijnzinnig Bedrankt"
Merlot-Cabernet Sauvignon, Frankrijk

Richtprijs: € 9,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Thee bedankje met luxe choco

Inhoud: Tea Brewer met verse thee (alleen nog heet water toevoegen), luxe chocolade, cadeauverpakking

Richtprijs: € 8,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Hoe het werkt.

Wil jij jouw collega’s in het zonnetje zetten, met een origineel cadeaupakket? Bijvoorbeeld om ze bedanken voor het thuiswerken of als kerstpakket? Super leuk! Wij denken heel graag met je mee en doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. 

1. Pakket- en drankkeuze

Maak een keuze voor een pakket, zoals een borrelpakket of filmpakket. Bij een aantal pakketten kun je ook een drankvoorkeur doorgeven. De opties kun je hierboven per pakket zien.

2. Tekst voor op het kaartje

Indien gewenst, kunnen wij aan ieder pakket een kaartje toevoegen met daarop jullie boodschap. Begin je tekst altijd met een algemene aanhef, zoals “Beste collega” of “Hi topper”. Je kunt bij ons een tekst aanleveren van maximaal 120 woorden. Wil je ook jullie logo erop? Dat kan, maar zorg er wel voor dat je het logo in .EPS formaat aanlevert.

3. Adres(sen) aanleveren

Je kunt kiezen voor bulk levering op één adres of verzending naar huisadressen. Wil je dat de pakketten naar verschillende huisadressen worden verstuurd? Download dan onze Excel template en mail ons het ingevulde bestand. 

4. Facturatie gegevens

Om voor jou aan de slag te kunnen, hebben wij jullie organisatie gegevens nodig voor facturatie. Denk aan de volgende gegevens: Bedrijfsnaam, ter attentie van (optioneel), adresgegevens, facturatie e-mailadres en inkoopreferentie (optioneel).

5. Mail ons alle gegevens

Heb jij alle gegevens  uit stap 1 t/m 3 verzameld? Perfect! Mail jullie pakket- en drankkeuze, tekst voor op het kaartje, adressenbestand en facturatiegegevens naar ons toe via [email protected]. Hebben jullie een voorkeur qua leverdatum of week van levering? Laat het ons dat meteen weten in hetzelfde mailtje.

6. Veel blije gezichten 😁

De order is geplaatst en je hebt van ons een bevestiging ontvangen met een verwachtte leverdatum. Wij gaan met heel veel plezier jullie cadeaus inpakken en versturen met PostNL/DHL. Voor je het weet ontvang jij de eerste leuke berichten van je collega’s als blijk van waardering!

Zakelijke cadeaus nog persoonlijker

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Niets is fijner dan het gevoel hebben dat je aanwezigheid en inzet wordt gewaardeerd. Een persoonlijke boodschap zorgt voor grote glimlach op de ander zijn gezicht. Daarbij heeft een kaartje een groot verrassingseffect waardoor de ontvanger jou niet snel zal vergeten!

Heeft jou een team een geweldige prestatie geleverd of ben je simpelweg blij met hun aanwezigheid en steun? Laat het ze weten! Let daarbij op de volgende zaken:

  • Gebruik maximaal 120 woorden voor de tekst.
  • Begin je tekst altijd met een algemene opening, zoals “Beste collega” of “Hi topper”.
  • Optioneel kunnen wij jullie bedrijfslogo onderaan het kaartje toevoegen (aanleveren in een .EPS bestand)

Met zorg verzonden

Verstuur naar huisadressen of in bulk naar één locatie

Hoe wil jij de pakketten bij de ontvanger krijgen? Bekijk hieronder onze mogelijkheden. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Thuis laten bezorgen bij jou medewerkers of relaties

Wil je de pakketten versturen naar huisadressen? Lever dan een adressenbestand aan in Excel en wij verzorgen de verzending. Dat scheelt een hoop losse bestellingen in onze webshop.

Let op: Mannenbox betaalt voor ieder cadeau verzendkosten. Houd dus rekening met extra verzendkosten per pakket.

Ontvang alle cadeaupakketten op één locatie

Zorg je zelf voor de verspreiding en wil je alle cadeaus in bulk op één locatie ontvangen? Dat kan! Afhankelijk van de gekozen cadeaus en het aantal stuks sturen wij de cadeaus in bulk per post of per pallet naar jullie toe. Altijd met Track&Trace-code!

5/5
"Leuk pakket voor een schappelijke prijs voor onze 59 collega's besteld voor Valentijnsdag.

Fijn dat je niet voor iedereen hetzelfde drankje hoeft te bestellen en dat je een mannen- en vrouwenvariant kan bestellen. Juist dat maatwerk maakt het meer persoonlijk.

Ik heb het contact als heel prettig ervaren en fijn dat er meegedacht werd (wel of niet logo op kaartje). Levering kon snel worden gedaan. Veel leuke reacties van de collega's gehad. Aanrader dus!"
Miranda - Gemeente Haarlemmermeer
5/5
Wow wat een service!! Wij hadden een last minute actie! Wij wilden 250 borrelboxen aan onze medewerkers sturen, ze moesten 6 dagen later binnen zijn, want de online borrel stond al gepland. Dit is gelukt!!!

Fijne en snelle communicatie! Heel veel dank Mannenbox, een volgende keer komen we zeker weer terug bij jullie. Al zullen we dan proberen het iets minder last minute te doen 😉

Nogmaals dank, groet Ballast Nedam!
Kim - Ballast Nedam