Cadeau voor medewerkers

Verras je collega's.

Van filmpakket tot borrelpakket en zelfs maatwerk. Ook als je op onze website nét niet kunt vinden wat je zoekt, dan kun je altijd een mailtje sturen voor een maatwerk pakket. 

Ook geschikt voor Vrouwen

Natuurlijk werken er niet alleen maar mannen bij jullie in het bedrijf; daarom hebben wij ook pakketten voor vrouwen! Denk aan een filmpakket met blauwe of roze zakjes popcorn en diverse drankkeuzes zoals bier, wijn of rose lemonade. 

Naar huisadressen of in bulk geleverd?

Je kunt onze cadeaupakketten op één locatie ontvangen of het cadeau bij ieder persoon thuis laten bezorgen.

Film cadeau

Wil jij je personeel of relaties verrassen met een écht origineel cadeau? Verras ze met één van de cadeaupakketten van Mannenbox!

Trots op eerdere samenwerkingen met

Cadeau's voor je medewerkers

Filmpakket

Drankkeuze: Bier, Wijn of Fris
Prijs vanaf: €16,77 exclusief btw

Borrelbox

Drankkeuze: Bier, Wijn of Fris
Prijs vanaf: €20,95 exclusief btw

Filmpakket Vrouwen

Drankkeuze: Bier Wijn of Fris
Prijs vanaf: €16,77 exclusief btw

Luxe High Beer borrelbox

Drankkeuze: Bier
Prijs op aanvraag

Brievenbuspakket


Prijs op aanvraag

Quarantaine Borrelpakket

Drankkeuze: Quarantaine Tripel
Prijs op aanvraag

Unieke geschenken voor je personeel

Van een leuk idee naar blije gezichten

Wil jij jouw collega’s in het zonnetje zetten, met een origineel cadeaupakket? Bijvoorbeeld om ze bedanken voor het thuiswerken of als kerstpakket? Super leuk! Wij denken heel graag met je mee en doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. 

Hoe het werkt.

1. Pakket- en drankkeuze
Maak een keuze voor een pakket, zoals een borrelpakket of filmpakket. Bij een aantal pakketten kun je ook een drankvoorkeur doorgeven. De opties kun je hierboven per pakket zien. Alle combinaties qua drank zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook één biertje en één wijntje in hetzelfde pakket.
2. Tekst voor op het kaartje

Indien gewenst, kunnen wij aan ieder pakket een kaartje toevoegen met daarop jullie boodschap. Begin je tekst altijd met een algemene (en leuke) opening, zoals “Beste collega” of “Hi topper”. Je kunt bij ons een tekst aanleveren van maximaal 120 woorden. Wil je ook jullie logo erop? Dat kan, maar zorg er wel voor dat je het logo in .EPS formaat aanlevert.

3. Adressen verzamelen en aanleveren
Je kunt de adressen in bulk bij ons aanleveren d.m.v. een adressenbestand in Excel. Gebruik daarvoor deze template (klik om te downloaden). Het is belangrijk dat je de kolom indeling aanhoudt, zodat alle pakketjes correct worden verzonden. Wij regelen voor jou verder het invoeren bij PostNL en zullen alle pakketten stickeren met de juiste adressen.

Adressen worden na gebruik verwijderd van onze server

4. Facturatie gegevens

Om voor jou aan de slag te kunnen, hebben wij jullie organisatie gegevens nodig voor facturatie. Denk aan de volgende gegevens: Bedrijfsnaam, ter attentie van (optioneel), adresgegevens, facturatie e-mailadres en inkoopreferentie (optioneel).

5. Verstuur alle gegevens naar ons per e-mail

Heb jij alle gegevens verzamelt? Perfect! Mail jullie pakket- en drankkeuze, tekst voor op het kaartje, adressenbestand en facturatiegegevens naar ons toe via zakelijk@mannenbox.com
Hebben jullie een voorkeur qua leverdatum of week van levering? Laat het ons dat meteen weten in hetzelfde mailtje.

6. Cadeaus en heel veel blije gezichten 😁

De order is geplaatst en je hebt van ons een bevestiging ontvangen met een verwachtte leverdatum. Nu is het zover: wij gaan zo snel mogelijk en met heel veel plezier jullie cadeaus inpakken en versturen met PostNL. Voor je het weet ontvang jij de eerste leuke berichten van je collega’s als blijk van waardering!

Maak het geven nog leuker

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Wil jij jouw collega’s in het zonnetje zetten, met een origineel cadeaupakket en ze persoonlijk bedanken voor hun inzet? Je kan ze bijvoorbeeld bedanken voor het thuiswerken, voor hun inzet of je kan ze een hart onder de riem steken.

Kaart man
Kaart man

1. Schrijf een persoonlijke boodschap

Heeft jou een team een geweldige prestatie geleverd of ben je simpelweg blij met hun aanwezigheid en steun? Laat weten hoe jij over ze denkt! 

2. Maak het kaartje nog leuker

  • Voeg het bedrijfslogo toe.
3. Stuur alle informatie onze kant op

Jouw unieke geschenk is compleet. Neem contact met ons op zodat wij jou relaties kunnen voorzien van een cadeau!

Met zorg verzonden

Verstuur naar één locatie of naar huisadressen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ontvangen op één locatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Verzonden op een pallet vanaf .. stuks

Laten bezorgen bij jou medewerkers of relaties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Met zorg verzonden

Verstuur naar één locatie of naar huisadressen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ontvang alle cadeaupakketten op één locatie

Het vrij gemakkelijk voor ons om cadeaupakketten naar een vaste locatie te sturen. Denk hierbij aan jullie bedrijfspand, of een overig adres.

Afhankelijk van de keuze van het cadeau en het aantal stuks, bekijken wij wat de meeste geschikte manier van verzending is. Bij een laag aantal zal je dozen ontvangen waar de pakketten in zitten en bij hogere aantallen kan dat een pallet zijn. Wij zullen je informeren over de meest relevante verzendmethode.

Thuis laten bezorgen bij jou medewerkers of relaties

Wil je de pakketten versturen naar huisadressen? Lever dan een adressenbestand aan in Excel en wij verzorgen de verzending. Dat scheelt een hoop losse bestellingen in onze webshop.

Let op: Mannenbox betaalt voor ieder cadeau verzendkosten. Houd dus rekening met extra verzendkosten per pakket.

5/5
"Een (maatwerk) brievenbuspakket was voor ons het perfecte alternatief voor de jaarlijkse BBQ die wij normaal gesproken met de Personeelsvereniging houden!"
5/5
"Veel leuke reacties gehad van onze medewerkers, op het bedankje vanwege het jubileum
van ons bedrijf"
5/5
"Wij hebben een gezellige videoborrel gehad met het borrelpakket"

Heb je een vraag of interesse in één of meerdere van onze cadeau's?
Mail naar zakelijk@mannenbox.com of Bel 06-42635294