Zakelijk bestellen

BEDANK JE MEDEWERKERS MET EEN LEUK CADEAUTJE

Wil jij de mannelijke doelgroep binnen jouw bedrijf eens in het zonnetje zetten, met een origineel cadeaupakket? Bijvoorbeeld om ze bedanken voor het thuiswerken of als kerstpakket?

Super leuk! Wij denken heel graag met je mee en doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Wil je de pakketten versturen naar huisadressen? Lever dan een adressenbestand aan en wij verzorgen de verzending. Dat scheelt een hoop losse bestellingen in onze webshop. Daarnaast kun je betalen op rekening en een persoonlijk kaartje toevoegen. 

Van filmpakket tot borrelpakket en zelfs maatwerk. Ook als je op onze website nét niet kunt vinden wat je zoekt, dan kun je altijd een mailtje sturen voor een maatwerk pakket. 
Kortom: wil jij je medewerkers verrassen met een écht origineel cadeau? Verras ze met één van de cadeaupakketten van Mannenbox! Wij zien je mailtje heel graag tegemoet via b2b@mannenbox.com t.a.v. Nick. 

Of bel ons via 06-42635294

Zakelijk cadeaus bestellen

EERDER WERKTEN WIJ VOOR:

"Een (maatwerk) brievenbuspakket was voor ons het perfecte alternatief voor de jaarlijkse BBQ die wij normaal gesproken met de Personeelsvereniging houden!"
5/5
Filmpakket met bier, wijn of Fris

V.a. €16,52 exclusief btw

Filmpakket - brievenbus formaat

Prijs op aanvraag

Borrelpakket met bier, wijn of fris

V.a. €20,95 exclusief btw

"Veel leuke reacties gehad van onze medewerkers, op het bedankje vanwege het jubileum van ons bedrijf"
5/5
"Wij hebben een gezellige videoborrel gehad met het borrelpakket"
5/5