Retourneren of ruilen

Bedenktijd/retourneren
Indien u een artikel wilt retourneren, dan is heeft u 14 dagen de tijd om dit aan ons kenbaar te maken. Het is belangrijk om te weten dat het artikel alleen geretourneerd mag worden als deze ongeopend en ongebruik is. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe kunt u uw bestelling retourneren?

 • Maak binnen 14 dagen per e-mail kenbaar dat u uw bestelling wilt retourneren via [email protected]
 • U ontvangt per e-mail uitgebreide informatie over de wijze waarop u het artikel kunt retourneren. Retour niets zonder een bevestiging van onze kant.
 • U zendt het artikel binnen 14 dagen na de melding retour. De retourzending is voor uw eigen kosten.
 • Zodra wij het retourpakket hebben ontvangen, wordt het geld meestel binnen 1 tot 3 dagen teruggestort op uw rekening.

Wanneer u een artikel retour zendt die geopend (en daardoor beschadigd) blijkt te zijn, zullen de vervangingskosten in mindering worden gebracht op het totale aankoopbedrag dat u teruggestort krijgt.

Het is niet mogelijk om het volledige bedrag terug te krijgen wanneer:

 • Er schade is aan het pakket of product als gevolg van het openen ervan
 • Er geleverd is op een verkeerde adres door toedoen van de consument, bijvoorbeeld wanneer er een fout is gemaakt in de adresregel.
 • Gestolen of verloren goederen nadat deze zijn bezorgd bij de consument
 • De wettelijke termijn is verstreken waarbinnen de consument kenbaar dient te maken dat hij/zij een artikel wenst te retourneren. Deze termijn is 14 dagen na ontvangst.
 • Je een gepersonaliseerd artikel retour stuurt
 • Wanneer het bestelde pakket een cadeaubon of waardebon (bijvoorbeeld een filmvoucher) bevat, dan is retourneren wettelijk gezien niet mogelijk.
 • Wanneer het (een onderdeel van) het bestelde pakket beperkt houdbaar is, dan retourneren niet mogelijk. Dit staat op de productpagina gemarkeerd als “vers” of “kort houdbaar” of “beperkt houdbaar”

Product ruilen?
Ruilen is helaas niet mogelijk. Wel kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren en een nieuwe artikel bestellen via onze website.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Het antwoord op mijn vraag staat er niet tussen
Mail naar [email protected] of kijk op de Veelgestelde vragen pagina.

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png