OVER ONS

Het verhaal van Mannenbox

Mannenbox heeft één geloof: een cadeau geven moet leuk zijn. Wij werken elke dag keihard om voor jou de leukste cadeaupakketten te maken én jou te voorzien van de beste cadeautips voor hem.

Dus stop met zoeken: het ideale mannencadeau heb je gevonden.

Het verhaal achter onze cadeauboxen
Ben jij het zat om continu te zoeken naar een origineel cadeau voor hem, omdat hij nooit iets weet te bedenken en alles al heeft? De mannenbox biedt de oplossing met cadeaupakketten voor mannen.

Manifest
Mannenbox wil cadeaupakketten aanbieden waarmee jij jouw partner, vriend, vader of opa zich weer kerel laat voelen. Geen sokken, waterkoker of stropdas, maar een cadeaubox in verschillende thema’s die de oerkracht in je oproept. Namelijk: een houten verpakking die je openbreekt met een breekijzer. Wij geloven in geschenken die zowel spannend zijn om te geven als om te krijgen.

Cadeaus voor mannen, in een verpakking voor kerels

Soms verkopen we ook cadeaus zonder houten verpakking, omdat wij geloven dat deze ontzettend gaaf zijn voor de meeste mannen. Eén ding staat centraal: in onze collectie zit altijd een cadeau waar jij jouw man blij mee gaat maken. Een cadeau waar je trots op mag zijn, om te geven en om te krijgen. Waarover hij vertelt bij zijn vrienden en op kantoor.

Cadeaus waarvan jij niet kan wachten tot het is bezorgd, omdat jij weet dat de ontvanger het fantastisch gaat vinden!

Houten boxen
Met de houten boxen proberen wij een extra cadeau-beleving te creëren. Door een keer niet met inpakpapier, lintjes of strikken aan te komen, maar een houten box die hij moet openbreken. Dat is wat wij bedoelen met ‘spannend om te geven en om te krijgen’. Bij de houten boxen leveren wij standaard een (mini) breekijzer mee. Natuurlijk mag hij ook zijn eigen gereedschap gebruiken voor het openen!

Over Mannenbox.com
Wij waren het zat: al die afgezaagde cadeaus voor mannen. Natuurlijk komt dat ook omdat mannen vaak niets weten te vragen of zeggen dat ze alles al hebben, maar toch. Er zijn genoeg leuke producten, dus waarom combineren we dat niet in een cadeaupakket met een originele verpakking? Met die gedachte zijn we begonnen!

Een cadeau geven moet niet als een verplichting voelen vinden wij. Het is een fantastische manier om een boodschap over te brengen en dat moet leuk zijn! Daarom doen wij ons uiterste best om de voorpret op Mannenbox.com al te laten beginnen. Onze missie is een andere manier van geven creëren, met originele cadeaus voor mannen.

Op onze website kun je ook meer lezen over de oprichter van Mannenbox.

Hoe vond hij het?
Wij zijn razend benieuwd naar jouw foto’s en video’s van de manier waarop je man, vriend, vader, opa, oom, broer of kennis het cadeau ontvangen heeft. Deel het met ons via social media!