Borrelbox

OVER ONS

Het verhaal van Mannenbox

Mannenbox is hét platform voor unieke cadeaupakketten. Wij begrijpen als geen ander dat iedere individu zijn/haar eigen individuele interesse en smaak heeft. Het is cruciaal om dit in gedachte te houden als je een cadeau kiest. Daarom spelen wij met onze cadeaupakketten in op de interesse van verschillende doelgroepen. Originaliteit staat daarbij voorop!

Als je op zoek bent naar een passend cadeau, dan wil je iemand een blij gevoel geven en je wilt dat degene denkt “wauw, er is echt aan míj gedacht”. Daarom proberen wij van ieder cadeaupakket een feestje te maken!

Mannenbox maakt cadeaus en cadeaupakketten voor iedereen. Wij horen veel te vaak dat men niets weet te vragen of alles al heeft. Als iemand dat zegt, dan wordt het zoeken naar een cadeautje er natuurlijk niet leuker op. Daarom willen wij de oplossing bieden! Mannenbox stelt cadeaupakketten samen in verschillende thema’s. Wij vragen ons altijd af: wat zou iemand leuk vinden om te doen en hoe kunnen we daarop inspelen met een leuk én betaalbaar cadeaupakket?
Bijvoorbeeld: houdt iemand van films kijken? Dan is bijv. een filmpakket voor thuis een perfect cadeau. Hiermee laat je de ontvanger zelf een film kiezen, maar je speelt wel in op wat diegene leuk vindt. Missie geslaagd, toch?!

Iedere dag zijn wij bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën. Wij maken en ontwerpen daarbij zoveel mogelijk zelf, hoofdzakelijk onder ons eigen merk. Daarmee bedienen we iedere dag consumenten die cadeaus bestellen in onze webshop. Daarnaast zijn we blij dat ook een hoop bedrijven ons weten te vinden voor cadeaus voor het personeel. Dat doen we allemaal vanuit ons magazijn in Broek op Langedijk (Noord-Holland). Ooit zijn we begonnen met een houten cadeaubox-verpakking die je moest openbreken met een breekijzer, maar inmiddels is ons assortiment uitgegroeid naar een brede collectie cadeaupakketten in verschillende vormen en maten. 

Wij kijken ernaar uit om jou keer op keer te blijven verrassen!

PS: Mocht je het écht niet weten wat je cadeau moet geven, dan kun je altijd ons Blog bezoeken. Ons blog staat vol met cadeautips, zoals 19+ verjaardagcadeau tips!

SOCIAAL VERANTWOORD

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Je hebt iets bijzonders in handen. De meeste producten en pakketten van ons eigen merk worden namelijk verpakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn mensen die vaak niet kunnen meekomen in het reguliere arbeidsproces, maar wel heel graag willen.

Door deze samenwerking kunnen zij werkervaring op doen in een veilige omgeving. Dat zorgt voor werkplezier en biedt de mogelijkheid om talenten te ontwikkelen en te ontplooien. Werkzaamheden variëren van het laagje-voor-laagje vullen van bakmixen, het etiketteren van chips tot het inpakken van complete cadeaupakketten. Zo zorgen we samen voor een wereld waarin iedereen meedoet.

ACHTER DE SCHERMEN

Nick - Oprichter van Mannenbox

Als jonge ondernemer stel ik veel “waarom” vragen. Waarom zou je iemand een cadeau willen geven en wat voor gevoel wil je daarmee overbrengen? Waarom voelt het vaak als een ‘last’ of als ‘moeten’ om een origineel cadeau te bedenken? En waarom kunnen we zo moeilijk iets leuks vinden en lijkt alles op elkaar?

Zomaar een paar vragen die ik mezelf stelde, voordat ik Mannenbox begon. Ik heb zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om een leuk cadeau te bedenken voor een man: de meeste mannen weten simpelweg niets te vragen voor hun verjaardag (of andere gelegenheid). Maar het aanbod van originele cadeaus bleef ook achter naar mijn mening. Daar wilde ik iets mee doen. Ik zag een mogelijkheid om een unieke cadeaubeleving te creëeren, door iedere cadeaubox een eigen thema te geven (en daarmee in te spelen op verschillende doelgroepen). 

onze merken

in de media

Verkiezing 'Hipste Webshop van Nederland' (3e plaats)

"Originele en professionele webshop met een duidelijke doelgroep en niche. Er is goed nagedacht over het concept en alles klopt aan deze shop."

"Volgens mij heb ik deze shop al eens eerder bezocht toen ik weer eens wanhopig en te laat op zoek was naar een mannencadeau! Ideaal. Duidelijk wat er te koop is, goed assortiment, originele combinaties en duidelijke uitleg. Leuk!"

"Stoer, duidelijk en een ruim en origineel assortiment. Niets dan lof!"

Internationale verkiezing "Best Birthday Gift Website 2021" (4e plaats)

"In terms of finding your way around the website and spotting the right gift, Mannenbox’s site makes it easy to navigate through their different gift boxes. What’s more is that the Product Archive photographs of the gift content are clear, three-dimensional, and give shoppers a true understanding of the items they’re considering for purchase. "

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png