Of bel naar 0226 – 785260

Bedankje Collega

Neem je afscheid van een stagiaire of wil je simpelweg je collega’s in het zonnetje zetten? Onze unieke cadeaupakketten zijn uitermate geschikt om te geven als bedankje aan een collega of andere relatie. Bovendien vindt je kleine bedankjes voor collega’s op deze pagina. 

Bedankje-personeel

Bedankjes Zakelijk

Verras je Collega's.

Maak een verpletterende indruk door de ander te bedanken met origineel cadeau. Voeg daarbij een persoonlijke boodschap om je waardering uit te spreken of diegene succes te wensen met een volgend avontuur. 

Ook geschikt voor Vrouwen

Natuurlijk werken er niet alleen maar mannen bij jullie in het bedrijf; daarom hebben wij ook pakketten voor vrouwen! Denk aan een filmpakket met blauwe of roze zakjes popcorn en diverse drankkeuzes zoals bier, wijn of rose lemonade. 

Naar huisadressen of in bulk geleverd?

Je kunt onze cadeaupakketten op één locatie ontvangen of het cadeau bij ieder persoon thuis laten bezorgen.

Film cadeau
Trots op eerdere samenwerkingen met

Bedankjes

Filmpakket cadeau

Filmpakket

Inhoud: 2x drankjes naar keuze, 2 zakjes popcorn, popcorn vouwbeker, Pathé Thuis filmvoucher en de unieke Filmbox cadeauverpakking.

Drankkeuze: Bier, Wijn of Fris

Vanaf € 15,50 excl. btw

Borrelpakket voor thuis

Borrelbox

Inhoud: 2 drankjes naar keuze, Spaanse naturel chips, Honing zeezout pinda’s, Dipstokjes, Aïoli, Borrelpraat spel (15 hilarische vragen voor tijdens de borrel) en een unieke Borrelbox cadeau-verpakking.

Drankkeuze: Bier, Wijn of Fris

Vanaf € 18,99 excl. btw

Filmpakket Vrouwen

Inhoud: 2x Rose Lemonade (alc. vrij), 2 zakjes popcorn, popcorn vouwbeker, Pathé Thuis filmvoucher en de unieke Filmbox cadeauverpakking

Drankkeuze: Bier, Wijn of Fris

Vanaf € 15,50 excl. btw

High Beer pakket

Luxe High Beer borrelbox

Inhoud: 3 exclusieve bieren, Bierbroodmix, Aïoli, pikante noten, pure chocolade, uitgebreide uitleg over het concept, proefformulieren en het geheel is verpakt in een Cadeaubox-geschenkverpakking

Drankkeuze: Bier

Vanaf € 25,99 excl. btw

High Wine pakket

High Wine borrelbox

Inhoud: 3 exclusieve wijnen, Wijnbroodmix, Aïoli, notenmix, pure chocolade, uitgebreide uitleg over het concept, Wijnproefformulieren en het geheel is verpakt in een Cadeaubox-geschenkverpakking

Drankkeuze: Wijn

Vanaf € 26,99 excl. btw

Bedankt bierpakket

Inhoud: Grote fles Hartstikke Bedrankt bier, borrelnoten, mexicano’s en een partymix allen van de lokale notenbranderij, verpakt in een zwarte Cadeaubox.Vanaf € 17,99 excl. btw

Bedankt pakket wijn cadeau

Bedankt wijnpakket

Inhoud: Grote fles Wijnzinnig Bedrankt rode wijn, borrelnoten, cookie-fudge rotsjes en een partymix allen van de lokale notenbranderij, verpakt in een zwarte Cadeaubox.Vanaf € 19,50 excl. btw

Quarantaine pakket

Quarantaine Borrelpakket​

Inhoud: 2x Quarantaine Tripel bier, Spaanse naturel chips, Honing zeezout pinda’s, Dipstokjes, Aïoli, Borrelpraat spel (15 hilarische vragen voor tijdens de borrel) en een unieke Borrelbox cadeau-verpakking.

Drankkeuze: Quarantaine Tripel

Vanaf € 19,99 excl. btw

Pathe thuis filmpakket

Film Brievenbuspakket​

Inhoud: Pathé Thuis filmvoucher, zoete- of zoute popcorn en zakje M&M’s verpakt in een geschenkverpakking.

Beschikbaarheid op aanvraag

Vanaf € 14,50 excl. btw

Kleine (brievenbus)pakketjes als bedankje

Kleine cadeautjes tot 11,- (ex. btw) per stuk

Koffie bedankje met luxe choco

Richtprijs: € 8,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Mini Filmpakket

Richtprijs: € 10,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Mini Borrelbox

Richtprijs: €9,49 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Vers Theepakket

Richtprijs: € 10,25 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Wijnbrood pakket

Richtprijs: € 9,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Thee bedankje met luxe choco

Richtprijs: € 8,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Borrelpakket met Wijn Tube

Feestelijke brievenbus geschenkverpakking met inlay, borrelnootjes en wijn tube voor een glas wijn

Richtprijs: € 10,25 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Bedankt Wijn

Rode wijn "Wijnzinnig Bedrankt"
Merlot-Cabernet Sauvignon, Frankrijk

Richtprijs: € 9,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Bedankt Bier

Speciaalbier in champagne fles met kruk
"Harstikke Bedrankt"

Richtprijs: € 9,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Prijs aanvragen

Hoe het werkt.

Wil jij jouw collega’s in het zonnetje zetten, met een origineel cadeaupakket? Bijvoorbeeld om ze bedanken voor het thuiswerken of als kerstpakket? Super leuk! Wij denken heel graag met je mee en doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. 

1. Pakket- en drankkeuze

Maak een keuze voor een pakket, zoals een borrelpakket of filmpakket. Bij een aantal pakketten kun je ook een drankvoorkeur doorgeven. De opties kun je hierboven per pakket zien.

2. Tekst voor op het kaartje

Indien gewenst, kunnen wij aan ieder pakket een kaartje toevoegen met daarop jullie boodschap. Begin je tekst altijd met een algemene aanhef, zoals “Beste collega” of “Hi topper”. Je kunt bij ons een tekst aanleveren van maximaal 120 woorden. Wil je ook jullie logo erop? Dat kan, maar zorg er wel voor dat je het logo in .EPS formaat aanlevert.

3. Adres(sen) aanleveren

Je kunt kiezen voor bulk levering op één adres of verzending naar huisadressen. Wil je dat de pakketten naar verschillende huisadressen worden verstuurd? Download dan onze Excel template en mail ons het ingevulde bestand. 

4. Facturatie gegevens

Om voor jou aan de slag te kunnen, hebben wij jullie organisatie gegevens nodig voor facturatie. Denk aan de volgende gegevens: Bedrijfsnaam, ter attentie van (optioneel), adresgegevens, facturatie e-mailadres en inkoopreferentie (optioneel).

5. Mail ons alle gegevens

Heb jij alle gegevens  uit stap 1 t/m 3 verzameld? Perfect! Mail jullie pakket- en drankkeuze, tekst voor op het kaartje, adressenbestand en facturatiegegevens naar ons toe via [email protected]. Hebben jullie een voorkeur qua leverdatum of week van levering? Laat het ons dat meteen weten in hetzelfde mailtje.

6. Veel blije gezichten 😁

De order is geplaatst en je hebt van ons een bevestiging ontvangen met een verwachtte leverdatum. Wij gaan met heel veel plezier jullie cadeaus inpakken en versturen met PostNL/DHL. Voor je het weet ontvang jij de eerste leuke berichten van je collega’s als blijk van waardering!

Maak het bedankje nog leuker

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Niets is fijner dan het gevoel hebben dat je aanwezigheid en inzet wordt gewaardeerd. Een persoonlijke boodschap zorgt voor grote glimlach op de ander zijn gezicht. Daarbij heeft een kaartje een groot verrassingseffect waardoor de ontvanger jou niet snel zal vergeten!

Heeft jou een team een geweldige prestatie geleverd of ben je simpelweg blij met hun aanwezigheid en steun? Laat het ze weten! Let daarbij op de volgende zaken:

  • Gebruik maximaal 120 woorden voor de tekst.
  • Begin je tekst altijd met een algemene opening, zoals “Beste collega” of “Hi topper”.
  • Optioneel kunnen wij jullie bedrijfslogo onderaan het kaartje toevoegen (aanleveren in een .EPS bestand)

Met zorg verzonden

Verstuur naar huisadressen of in bulk naar één locatie

Hoe wil jij de pakketten bij de ontvanger krijgen? Bekijk hieronder onze mogelijkheden. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Thuis laten bezorgen bij jou medewerkers of relaties

Wil je de pakketten versturen naar huisadressen? Lever dan een adressenbestand aan in Excel en wij verzorgen de verzending. Dat scheelt een hoop losse bestellingen in onze webshop.

Let op: Mannenbox betaalt voor ieder cadeau verzendkosten. Houd dus rekening met extra verzendkosten per pakket.

Ontvang alle cadeaupakketten op één locatie

Zorg je zelf voor de verspreiding en wil je alle cadeaus in bulk op één locatie ontvangen? Dat kan! Afhankelijk van de gekozen cadeaus en het aantal stuks sturen wij de cadeaus in bulk per post of per pallet naar jullie toe. Altijd met Track&Trace-code!

Heb je een vraag of interesse in één of meerdere van onze cadeau's?
Mail naar [email protected] of Bel 06-42635294

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png