Of bel naar 0226 – 785260

Cadeau Dag van de Zorg

Ieder jaar wordt de Dag van de Verpleging / Dag van de Zorg gevierd. Ook dit jaar mogen we het zorgpersoneel enorm dankbaar zijn voor hun inzet en uithoudingsvermogen.  Een cadeautje is dus zeker op zijn plaats. Ons geschenken zijn ook leuk voor vrouwen!

cadeau Dag van de verpleging

Verras het zorgpersoneel.

Ben je opzoek naar een cadeautje voor zorgmedewerkers? De Dag van de zorg, ook vaak Dag van de Verpleging genoemd, is een mooi moment om je collega’s in het zonnetje te zetten. 

Ook geschikt voor Vrouwen

Natuurlijk werken er niet alleen maar mannen bij jullie; daarom hebben wij ook pakketten voor vrouwen! Denk aan een filmpakket met blauwe of roze zakjes popcorn en diverse drankkeuzes zoals bier, wijn of rose lemonade. 

Naar huisadressen of in bulk geleverd?

Je kunt onze cadeaupakketten op één locatie ontvangen of het cadeau bij ieder persoon thuis laten bezorgen.

Film cadeau
Trots op eerdere samenwerkingen met

Cadeau zorgpersoneel

Kleine cadeautjes tot 11,- (ex. btw) per stuk

Koffie bedankje met luxe choco

Inhoud: Coffee Brewer met verse koffie (alleen nog heet water toevoegen), luxe chocolade, cadeauverpakking

Richtprijs: € 8,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Mini Filmpakket

Inhoud: Filmvoucher van Pathé Thuis (kijk één topfilm, gewoon thuis op de bank!), Popcorn, M&M's, cadeauverpakking

Richtprijs: € 10,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Mini Borrelbox

Inhoud: Rode Wijn, Luxe borrelnoten, Borrelpraat spel (18 hilarische vraagkaarten voor tijdens de borrel), cadeauverpakking

Richtprijs: €9,49 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Vers Theepakket

Inhoud: Verse thee (3-4 koppen), theezakje, luxe chocoladereep, cookie fudge rotsjes, cadeauverpakking

Richtprijs: € 10,25 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Wijnbrood pakket

Inhoud: 2x Rode wijn , wijnbroodmix,
recept, cadeauverpakking

Richtprijs: € 9,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Thee bedankje met luxe choco

Inhoud: Tea Brewer met verse thee (alleen nog heet water toevoegen), luxe chocolade, cadeauverpakking

Richtprijs: € 8,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Borrelpakket met Wijn Tube

Feestelijke brievenbus geschenkverpakking met inlay, borrelnootjes en wijn tube voor een glas wijn

Richtprijs: € 10,25 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Bedankt Wijn

Rode wijn "Wijnzinnig Bedrankt"
Merlot-Cabernet Sauvignon, Frankrijk

Richtprijs: € 9,99 exclusief btw
Beschikbaarheid op aanvraag

Prijs aanvragen

Fijn dat er meegedacht werd
5/5

Leuk pakket voor een schappelijke prijs voor onze 59 collega’s besteld voor Valentijnsdag.

Fijn dat je niet voor iedereen hetzelfde drankje hoeft te bestellen en dat je een mannen- en vrouwenvariant kan bestellen. Juist dat maatwerk maakt het meer persoonlijk.

Ik heb het contact als heel prettig ervaren en fijn dat er meegedacht werd (wel of niet logo op kaartje). Levering kon snel worden gedaan. Veel leuke reacties van de collega’s gehad. Aanrader dus!

Miranda – Gemeente Haarlemmermeer

Wow wat een service!!
5/5

Wow wat een service!! Wij hadden een last minute actie! Wij wilden 250 borrelboxen aan onze medewerkers sturen, ze moesten 6 dagen later binnen zijn, want de online borrel stond al gepland. Dit is gelukt!!!

Fijne en snelle communicatie! Heel veel dank Mannenbox, een volgende keer komen we zeker weer terug bij jullie. Al zullen we dan proberen het iets minder last minute te doen 😉

Nogmaals dank, groet Ballast Nedam!

Kim – Ballast Nedam | 250 pakketten

Hoe het werkt.

Wil jij jouw zorgpersoneel in het zonnetje zetten, met een origineel cadeaupakket? Bijvoorbeeld om ze bedanken voor het thuiswerken of als kerstpakket? Super leuk! Wij denken heel graag met je mee en doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. 

1. Pakket- en drankkeuze

Maak een keuze voor een pakket, zoals een borrelpakket of filmpakket. Bij een aantal pakketten kun je ook een drankvoorkeur doorgeven. De opties kun je hierboven per pakket zien.

2. Tekst voor op het kaartje

Indien gewenst, kunnen wij aan ieder pakket een kaartje toevoegen met daarop jullie boodschap. Begin je tekst altijd met een algemene aanhef, zoals “Beste collega” of “Hi topper”. Je kunt bij ons een tekst aanleveren van maximaal 120 woorden. Wil je ook jullie logo erop? Dat kan, maar zorg er wel voor dat je het logo in .EPS formaat aanlevert.

3. Adres(sen) aanleveren

Je kunt kiezen voor bulk levering op één adres of verzending naar huisadressen. Wil je dat de pakketten naar verschillende huisadressen worden verstuurd? Download dan onze Excel template en mail ons het ingevulde bestand. 

4. Facturatie gegevens

Om voor jou aan de slag te kunnen, hebben wij jullie organisatie gegevens nodig voor facturatie. Denk aan de volgende gegevens: Bedrijfsnaam, ter attentie van (optioneel), adresgegevens, facturatie e-mailadres en inkoopreferentie (optioneel).

5. Mail ons alle gegevens

Heb jij alle gegevens  uit stap 1 t/m 3 verzameld? Perfect! Mail jullie pakket- en drankkeuze, tekst voor op het kaartje, adressenbestand en facturatiegegevens naar ons toe via [email protected]. Hebben jullie een voorkeur qua leverdatum of week van levering? Laat het ons dat meteen weten in hetzelfde mailtje.

6. Veel blije gezichten 😁

De order is geplaatst en je hebt van ons een bevestiging ontvangen met een verwachtte leverdatum. Wij gaan met heel veel plezier jullie cadeaus inpakken en versturen met PostNL/DHL. Voor je het weet ontvang jij de eerste leuke berichten van je collega’s als blijk van waardering!

Cadeaus zorgmedewerkers nog persoonlijker

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Niets is fijner dan het gevoel hebben dat je aanwezigheid en inzet wordt gewaardeerd. Een persoonlijke boodschap zorgt voor grote glimlach op de ander zijn gezicht. Daarbij heeft een kaartje een groot verrassingseffect waardoor de ontvanger jou niet snel zal vergeten!

Heeft jou een team een geweldige prestatie geleverd of ben je simpelweg blij met hun aanwezigheid en steun? Laat het ze weten! Let daarbij op de volgende zaken:

  • Gebruik maximaal 120 woorden voor de tekst.
  • Begin je tekst altijd met een algemene opening, zoals “Beste collega” of “Hi topper”.
  • Optioneel kunnen wij jullie bedrijfslogo onderaan het kaartje toevoegen (aanleveren in een .EPS bestand)

Met zorg verzonden

Verstuur naar huisadressen of in bulk naar één locatie

Hoe wil jij de pakketten bij de ontvanger krijgen? Bekijk hieronder onze mogelijkheden. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Thuis laten bezorgen bij jou medewerkers of relaties

Wil je de pakketten versturen naar huisadressen? Lever dan een adressenbestand aan in Excel en wij verzorgen de verzending. Dat scheelt een hoop losse bestellingen in onze webshop.

Let op: Mannenbox betaalt voor ieder cadeau verzendkosten. Houd dus rekening met extra verzendkosten per pakket.

Ontvang alle cadeaupakketten op één locatie

Zorg je zelf voor de verspreiding en wil je alle cadeaus in bulk op één locatie ontvangen? Dat kan! Afhankelijk van de gekozen cadeaus en het aantal stuks sturen wij de cadeaus in bulk per post of per pallet naar jullie toe. Altijd met Track&Trace-code!

5/5
"Leuk pakket voor een schappelijke prijs voor onze 59 collega's besteld voor Valentijnsdag.

Fijn dat je niet voor iedereen hetzelfde drankje hoeft te bestellen en dat je een mannen- en vrouwenvariant kan bestellen. Juist dat maatwerk maakt het meer persoonlijk.

Ik heb het contact als heel prettig ervaren en fijn dat er meegedacht werd (wel of niet logo op kaartje). Levering kon snel worden gedaan. Veel leuke reacties van de collega's gehad. Aanrader dus!"
Miranda - Gemeente Haarlemmermeer
5/5
"Wij hebben een gezellige videoborrel gehad met het borrelpakket"
5/5
"Veel leuke reacties gehad van onze medewerkers, op het bedankje vanwege het jubileum van ons bedrijf"
5/5
"Een (maatwerk) brievenbuspakket was voor ons het perfecte alternatief voor de jaarlijkse BBQ die wij normaal gesproken met de Personeelsvereniging houden!"

bedankje DAG VAN DE VERPLEGING / Dag van de Zorg?

Waarom een cadeau geven aan je collega's?

Het is op 12 mei gebruikelijk om tijdens Dag van de Verpleging – ook wel Dag van de Zorg genoemd – verplegend personeel een cadeau te geven. Maar waarom eigenlijk? Dat komt doordat 12 mei de verjaardag is van Florence Nightingale, een Britse verpleegkundige die haar leven wijdde aan het verzorgen van armen, zieken en gewonden. Bovendien ondernam zij stappen die de basis legden voor het hedendaagse zorgsysteem. Op die datum zetten we daarom alle zorgmedewerkers  in het zonnetje om hen te bedanken voor hun inzet en harde werk. 

Maar, jouw collega’s bedanken voor hun goede zorg doe je natuurlijk ‘zomaar’. Dat wil je doen met een origineel cadeau! Met nadruk op origineel, omdat je natuurlijk wilt dat jouw zorg-collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen. Juist dát is de reden waarom wij bij iedere dag in de weer zijn om nieuwe cadeaus en cadeaupakketten te bedenken, zodat jij het ‘wauw’ gevoel kan meegeven in een cadeau. Een cadeau voor Dag van de Verpleging waar jouw collega’s het over een paar jaar nog steeds over hebben. 

Een bedankje voor zorgpersoneel dat eigenlijk altijd goed is, is een filmpakket. Want zeg nou eerlijk: wie houdt er niet van een goede film?! Wij hebben het filmpakket beschikbaar als cadeaupakket en als brievenbuspakket (en dus in verschillende prijsklassen). Met dit zorg cadeautje geef je iemand een stukje ontspanning na al dat harde werken. Het ‘zorgpakket’ bevat een filmvoucher van Pathé Thuis, waarmee je thuis één film kunt kijken uit de volledige collectie. Dus wordt het humor, actie of romantiek?

Een ander ‘altijd goed’ bedankje voor de verpleging is een pakketje met iets lekkers. Daarom hebben wij een Vers Thee pakket met luxe chocolade samengesteld. De Thee bevat verse thee blaadjes van een vooraanstaande theewinkel in Nederland. Daarnaast bevat het bedankje een ambachtelijke gemaakte chocoladereep met rijke vulling én Cookie fudge rotsjes (verslavend lekker als je het ons vraagt!).

Onze cadeaus voor Dag van de Verpleging zijn bovendien goedkoop en daardoor zeer betaalbaar. Staat er niet tussen wat je zoekt, mail of bel ons dan even!  

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png