De leukste cadeaus voor jouw personeel
tijdens de Corona crisis (COVID-19)

Bedankt je medewerkers met een thuiswerkpakket als cadeau!

Helaas hebben we allemaal direct of indirect last van de gevolgen van het coronavirus. Maar laten we er toch een beetje een feestje van maken! Hoe leuk is het als jij jouw personeel bedankt met een leuk cadeau tijdens de corona? Gewoon, om jouw personeel te bedanken voor het thuiswerken of hou gezellig een digitale vrijdagmiddagborrel en stuur naar al je personeel een borrelpakket als cadeau!

EERDER WERKTEN WIJ VOOR:

Zakelijk cadeaus bestellen

1. Filmpakket cadeau voor personeel dat thuiswerkt

Het is tijd om jouw personeel te verrassen! Dat hebben ze verdiend voor al hun harde thuiswerken tijdens de Corona crisis (COVID-19). Alleen… waarmee ga je ze verrassen? Hoe vind je een cadeau wat leuk is voor al het personeel? Daar hebben wij over nagedacht met het filmpakket! Hiermee geef je jouw personeel een uniek corona proof cadeau: ze kunnen thuis genieten van de beste films van Pathé Thuis!

Met de Filmbox geef je een uniek cadeaupakket met daarin een filmvoucher, waarmee de ontvanger kan kiezen uit één van de topfilms van de Pathé Thuis collectie. Daarnaast genieten ze van de lekkerste popcorn én een lekker drankje. Als je het leuk vindt, kunnen we ook nog een kaartje met jullie bedrijfsboodschap toevoegen aan het pakket. Verzending naar huisadressen van alle medewerkers? Geen probleem, regelen we!

NB: Dit pakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Inhoud:

  • Filmvoucher Pathé Thuis (volledige collectie)
  • 2x Jimmy’s Popcorn (18gr)
  • 2x Drankje naar keuze (Fris, bier, wijn) 
  • Optioneel met kaartje met eigen boodschap
  • In unieke filmpakket verpakking!

Of bel ons via 06-42635294

2. Borrelbox voor de videoborrel

Het borrelpakket is een super leuk cadeau voor al het personeel dat moet thuiswerken tijdens de Corona-ciris, maar dit pakket is extra leuk omdat je hiermee ook de gebruikelijke vrijdagmiddagborrel kunt houden! Start Zoom, Slack, Skype of Teams op met al je collega’s; wij zorgen ervoor dat iedereen ruim voor de digitale vrijdagmiddagborrel thuis een borrelpakket ontvangt. 

Zo kun je met al je collega’s genieten van een lekker hapje en drankje, terwijl je samen een goed gesprek voert. Keer op keer zijn medewerkers ontzettend verrast met dit cadeau van hun werkgever! 

NB: Dit pakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Inhoud:

  • Borrelpraat gezelschapsspel, met de leukste vragen om het gesprek op gang te helpen
  • De lekkerste snacks
  • Drank naar keuze (Fris, bier, wijn) 
  • Optioneel met kaartje met eigen boodschap
  • In unieke borrelbox verpakking!

Of bel ons via 06-42635294

Thuiswerken tijdens de corona? Wat dacht je van deze cadeaus:

3. Thuis bier brouwen!
4. Een spannend spel
5. Bierproeverij voor thuis
6. Een klein bedankje

Thuiswerkpakket voor jouw personeel

Wij snappen als geen ander dat jij jouw personeel wil verrassen met een uniek thuiswerkpakket, om ze te bedanken voor al hun inzet voor het bedrijf tijdens de corona-crisis. Daarom helpen wij jou graag met het vinden van een leuk pakket, als bedankje voor het thuiswerken. Dat kan in de vorm van een filmpakket of een borrelpakket.  Maar als je graag iets wilt aanpassen aan de inhoud of een compleet ander pakket zoekt, dan stellen wij graag iets leuks voor je samen. Bijvoorbeeld een filmpakket voor door de brievenbus.

Daarnaast maken wij het jou als werkgever zo makkelijk mogelijk. Je kunt bij ons een adressenbestand aanleveren (wij mailen je een template), waarna wij het invoeren van alle adressen verzorgen bij PostNL. Zo krijgt iedereen het pakket thuisgestuurd, zonder dat jij daar veel moeite voor hoeft te doen. Bovendien kunnen wij aan ieder thuiswerkpakket een kaartje toevoegen, met een bedankboodschap van het bedrijf! 

Heb je vragen of wil je overleggen? Mail dan naar b2b@mannenbox.com t.a.v. Nick of bel naar 06-42635294.

Direct geleverd bij

Kun je niet langsgaan?
Wij verzenden jouw cadeau rechtstreeks!