Of bel naar 0226 – 785260

De leukste cadeaus voor jouw personeel
tijdens de Corona crisis (COVID-19)

Bedankt je medewerkers met een thuiswerkpakket als cadeau!

Helaas hebben we allemaal direct of indirect last van de gevolgen van het coronavirus. Maar laten we er toch een beetje een feestje van maken! Hoe leuk is het als jij jouw personeel bedankt met een leuk cadeau tijdens de corona? Gewoon, om jouw personeel te bedanken voor het thuiswerken of hou gezellig een digitale vrijdagmiddagborrel en stuur naar al je personeel een borrelpakket als cadeau!

EERDER WERKTEN WIJ VOOR:

Zakelijk cadeaus bestellen

1. Filmpakket cadeau voor personeel dat thuiswerkt

Het is tijd om jouw personeel te verrassen! Dat hebben ze verdiend voor al hun harde thuiswerken tijdens de Corona crisis (COVID-19). Alleen… waarmee ga je ze verrassen? Hoe vind je een cadeau wat leuk is voor al het personeel? Daar hebben wij over nagedacht met het filmpakket! Hiermee geef je jouw personeel een uniek corona proof cadeau: ze kunnen thuis genieten van de beste films van Pathé Thuis!

Met de Filmbox geef je een uniek cadeaupakket met daarin een filmvoucher, waarmee de ontvanger kan kiezen uit één van de topfilms van de Pathé Thuis collectie. Daarnaast genieten ze van de lekkerste popcorn én een lekker drankje. Als je het leuk vindt, kunnen we ook nog een kaartje met jullie bedrijfsboodschap toevoegen aan het pakket. Verzending naar huisadressen van alle medewerkers? Geen probleem, regelen we!

NB: Dit pakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Inhoud:

 • Filmvoucher Pathé Thuis (volledige collectie)
 • 2x Jimmy’s Popcorn (18gr)
 • 2x Drankje naar keuze (Fris, bier, wijn) 
 • Optioneel met kaartje met eigen boodschap
 • In unieke filmpakket verpakking!

Of bel ons via 06-42635294

2. Borrelbox voor de videoborrel

Het borrelpakket is een super leuk cadeau voor al het personeel dat moet thuiswerken tijdens de Corona-ciris, maar dit pakket is extra leuk omdat je hiermee ook de gebruikelijke vrijdagmiddagborrel kunt houden! Start Zoom, Slack, Skype of Teams op met al je collega’s; wij zorgen ervoor dat iedereen ruim voor de digitale vrijdagmiddagborrel thuis een borrelpakket ontvangt. 

Zo kun je met al je collega’s genieten van een lekker hapje en drankje, terwijl je samen een goed gesprek voert. Keer op keer zijn medewerkers ontzettend verrast met dit cadeau van hun werkgever! 

NB: Dit pakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Inhoud:

 • Borrelpraat gezelschapsspel, met de leukste vragen om het gesprek op gang te helpen
 • De lekkerste snacks
 • Drank naar keuze (Fris, bier, wijn) 
 • Optioneel met kaartje met eigen boodschap
 • In unieke borrelbox verpakking!

Of bel ons via 06-42635294

3. Organiseer een 'Blind bier proeven' - Bierproeverij

Super origineel! Als je jouw thuiswerkend personeel een onvergetelijk cadeau wilt geven, dan is dit wat je zoekt. Bij deze bierproeverij ga je ‘blind bier proeven’. Je kan niet beïnvloed worden door een merk of etiket: ieder flesje bevat een zwart etiket met een cijfer. Zo kun je alleen maar op jouw zintuigen vertrouwen. 

Iedere collega krijgt een bierproeverij van 8 flesjes thuisgestuurd, inclusief proefformulieren en antwoordenboekje. Zo kunnen jullie gezamenlijk jullie bevindingen delen en samen op zoek naar het antwoord. Die ene collega die altijd opschept over zijn/haar bierkennis mag zichzelf nu bewijzen! Of misschien denk je zelf wel alles te weten. Oftewel: hoe goed is jouw bierkennis?

NB: Dit pakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Inhoud:

 • 8x speciaalbier met blindeerde etiketten
 • Proefformulieren
 • Antwoordenboekje

Of bel ons via 06-42635294

4. Snoeppakket als bedankje

Wil je jouw personeel iets lekkers toesturen, om ze te bedanken voor het thuiswerken, dan is dit het corona gerelateerde cadeau wat je zoekt! Het pakket bevat een verrukkelijke snoepmix, die ook nog eens glutenvrij, sojavrij, lactosevrij en halal is! 

Het snoeppakket is verkrijgbaar in twee varianten: Bedankt je bent een topper snoeppakket en Teamwork makes the Dream work snoeppakket.

Inhoud:

 • Vrolijke snoepmix (ca. 330g)
 • Glutenvrij, sojavrij, latosevrij en halal
 • Mogelijk met eigen logo of tekst
 • Optioneel met kaartje met eigen boodschap

Of bel ons via 06-42635294

No products were found matching your selection.

5. Corona Bierpakket - Bierpakket met een knipoog

Wil je jouw collega’s een goedkoop cadeau geven? Ga dan voor iets toepasselijks met een dikke knipoog: het Corona bierpakket! Met één Mexicaanse Corona Extra en twee Quarantaine Triple bieren. 

NB: Dit pakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Inhoud:

 • Corona bier (33cl)
 • Quarantaine Tripel (33cl)
 • Quarantaine Tripel (33cl)
 • Tasty Beer Inside geschenkverpakking

Of bel ons via 06-42635294

No products were found matching your selection.

No products were found matching your selection.

6. Tijd om te bakken!

Zoek je een leuk cadeautje voor het thuiswerkend personeel waarmee ze ‘iets kunnen doen’? Nu iedereen thuis zit, is dit het ideale moment om te gaan bakken. Of om te borrelen. Of allebei!

Wij hebben het beste van twee werelden gecombineerd met de bierbrood geschenkset en wijnbrood geschenkset. Met de mix met jouw favoriete bier of wijn en binnen de kortste keren heb jij een borrelbrood op tafel. Met de smaak van jouw favoriete bier / wijn!

NB: Dit pakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Inhoud:

 • 2x wijn of bier
 • 1x wijnbrood of bierbrood
 • Luxe zwarte geschenkverpakking
 • Optioneel: potje aïoli 

Of bel ons via 06-42635294

7. High Beer voor thuis

Haal de beleving van de horeca in huis met een High Beer box! Als jouw collega’s van een biertje houden, dan zullen wij dit pakket ongetwijfeld waarderen: het pakket bevat de beste bier en spijs combinaties. Inclusief instructies en toelichting van de bieren. Lekker én altijd goed!

Inhoud:

 • 3x Bekroonde speciaalbieren
 • 3x bijpassende snacks
 • Uitgebreide instructies en proefformulieren
 • Verpakt in Borrelbox cadeauverpakking

Of bel ons via 06-42635294

Thuiswerken tijdens de corona? Wat dacht je van deze cadeaus:

7. Thuis bier brouwen!
8. Een spannend spel
9. Verrassingsbox
10. Een klein bedankje
11. Detective spel
12. DIY Whisky, Gin & Rum

No products were found matching your selection.

13. Wijn & Chocolade
14. Bedrankt Bier!

Thuiswerkpakket voor jouw personeel

Wij snappen als geen ander dat jij jouw personeel wil verrassen met een uniek thuiswerkpakket, om ze te bedanken voor al hun inzet voor het bedrijf tijdens de corona-crisis. Daarom helpen wij jou graag met het vinden van een leuk pakket, als bedankje voor het thuiswerken. Dat kan in de vorm van een filmpakket of een borrelpakket.  Maar als je graag iets wilt aanpassen aan de inhoud of een compleet ander pakket zoekt, dan stellen wij graag iets leuks voor je samen. Bijvoorbeeld een filmpakket voor door de brievenbus.

Daarnaast maken wij het jou als werkgever zo makkelijk mogelijk. Je kunt bij ons een adressenbestand aanleveren (wij mailen je een template), waarna wij het invoeren van alle adressen verzorgen bij PostNL. Zo krijgt iedereen het pakket thuisgestuurd, zonder dat jij daar veel moeite voor hoeft te doen. Bovendien kunnen wij aan ieder thuiswerkpakket een kaartje toevoegen, met een bedankboodschap van het bedrijf! 

Heb je vragen of wil je overleggen? Mail dan naar [email protected] t.a.v. Nick of bel naar 0226-785260.

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png