ACHTER DE SCHERMEN

Nick - Oprichter van Mannenbox

Als jonge ondernemer stel ik veel “waarom” vragen. Waarom zou je iemand een cadeau willen geven en wat voor gevoel wil je daarmee overbrengen? Waarom voelt het vaak als een ‘last’ of als ‘moeten’ om een origineel cadeau te bedenken? En waarom kunnen we zo moeilijk iets leuks vinden en lijkt alles op elkaar?

Zomaar een paar vragen die ik mezelf stelde, voordat ik Mannenbox begon. Ik heb zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om een leuk cadeau te bedenken voor een man: de meeste mannen weten simpelweg niets te vragen voor hun verjaardag (of andere gelegenheid). Maar het aanbod van originele cadeaus bleef ook achter naar mijn mening.

Daar wilde ik iets mee doen, en zo ontstond Mannenbox. Te beginnen met een originele verpakking in de vorm van een houten box, bedacht vanuit de tal van keren dat ik zélf op pad ging voor cadeaus en deze origineel wilde verpakken. Begonnen als een verpakking voor een cadeaupakket, maar inmiddels groeit Mannenbox steeds meer uit tot een merk met eigen producten die betekenis hebben. Zoals mijn eigen bierlabel – Behind the Label – waarbij er een percentage van de omzet wordt gedoneerd aan drie goede doelen. Zo maken we samen het verschil. 

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png