Mijn verhaal

Nick Beijer

– Oprichter Mannenbox

Waarom wil je iemand een cadeau geven? Omdat het moet, of omdat je diegene echt wilt verrassen en daarmee wilt bedanken?

Een vraag die jij jezelf altijd zou moeten stellen. In de Nederlandse cultuur is een verjaardags-cadeau een gewoonte, maar eigenijk zou waardering eraan ten grondslag moeten liggen.

Ik ben Nick, geboren in 1992 en redelijk snel na mijn HBO-studie begonnen als zelfstandig ondernemer. Begonnen, omdat ik iets wil doen waar ik in geloof. Begonnen, in de wetenschap dat ik (zeker in het begin) waarschijnlijk niet zoveel zou verdienen als mijn studiegenoten en niet zou voldoen aan het keurslijf. Maar vooral begonnen omdat ik iets wil doen waar ik in geloof, en ik hoop dat ik jou daarmee kan inspireren.

Naast mijn eigen bedrijf ben ik ook vijf jaar werkzaam geweest in de cadeauwereld, wat mij inspireerde maar waarin ik tegelijkertijd ontdekte dat iedereen elkaar repliceert en er vooral voor mannen weinig originele cadeaus te vinden zijn. Daar moet ik wat mee doen en daar werk ik elke dag aan. Heb je tips of wil je helemaal je eigen invulling geven aan een cadeau? Mail me gewoon, uitdagingen neem ik maar al te graag aan!

Naast Mannenbox vind ik het ontzettend leuk om met jonge ondernemers aan de slag te gaan en hen bij de hand te nemen. Met het uitwerken van een idee, het opzetten van een website, vindbaarheid en SEO. Iemand zien ontwikkelen en groeien, dat is wat mij motiveert.

Handtekening N Beijer

Wil je meer weten?