Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Track&Trace-code
Via bovenstaande module kun je zien of je bestelling nog verwerkt moet worden of dat je bestelling al is afgerond en ons verzendhuis heeft verlaten. Zodra jouw bestelling is afgerond, ontvang je automatisch een Track&Trace-code per e-mail, waarmee jij jouw bestelling kan volgen.

Staat de status van jouw bestelling op ‘Afgerond’, maar heb je geen e-mail met een Track&Trace-code ontvangen? Controleer dan s.v.p. eerst de spambox / reclamefolder van je mailbox.

Om privacy-redenen zullen wij jou Track&Trace-code nooit via bovenstaande module weergeven. Als jij je Track&Trace-code kwijt bent of niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected] o.v.v. je ordernummer. Dan helpen wij je zo snel mogelijk verder!

Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te kunnen bezoeken, omdat wij op onze website alcoholhoudende artikelen verkopen. 
nix18.png