volle-broekzak-magic-wallet-mannenbox

Volle zak? – Daar blijf je toch niet mee rondlopen..

Elke man herkent dit probleem: een volle zak. Een volle broekzak welteverstaan, voornamelijk door je sleutelbos en portemonnee. Een makkelijke prooi voor zakkenrollers, het gaat broeien bij mooi weer, maar het is vooral heel irritant.

Je blijft toch niet met zo’n volle leren portemonnee en grote sleutelbos rondlopen als het ook anders kan? Tips:

  1. Altijd een bieropener bij je, zonder deze aan je sleutelbos te hangen
    De meeste mannen hebben een bieropener als sleutelhanger. Altijd handig voor als je op een verjaardag met een koud biertje in je handen staat, maar er weer eens geen bieropener te bekennen is. Die bieropener en andere sleutelhangers en sleutels maken je broekzak natuurlijk wel een stuk voller. Met de Ninja multi-tool kun je één zorg al wegnemen: je hebt altijd een bieropener bij je (en schroevendraaier, meetlint, blikopener en nog veel meer) en je kunt het eenvoudig opbergen in je portemonnee.
  2. Mini portemonnee
    Er zijn tal van voorbeelden te noemen: magic wallets, slim wallets, mini wallets en cardprotectors. Eigenlijk hebben ze allemaal dezelfde functie: jouw leven een stukje makkelijker maken door een lichte en dunne broekzak te creëren. Dit is niet alleen veel gemakkelijker, maar het staat ook een stuk mooier dan een grote bult in je broekzak.
  3. Betaal zoveel mogelijk met je pinpas/creditcard
    Door zoveel mogelijk te betalen met je pinpas of creditcard, bespaar je jezelf een hoop gedoe. Sinds kort kun je in de meeste winkels contactloos betalen met je pinpas, waardoor het nog eenvoudiger wordt om voor dit betaalmiddel te kiezen. Je pasjes kun je eenvoudig kwijt in een mini portemonnee, bijvoorbeeld in een Magic Wallet.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =