Cadeautip: The Pleasure Label

Cadeau alert! Ben je op zoek naar een lekker en intiem cadeau voor jou en je partner? Kijk dan eens naar de producten van het nieuwe merk The Pleasure Label!

The Pleasure Label heeft 3 heerlijk ruikende producten op de markt gebracht: een Body Wash, Massage Oil en Home Fragrance. Bij het ontwikkelen van de producten heeft The Pleasure Label duidelijk extra aandacht besteed aan de geur van de producten. En dat is natuurlijk belangrijk om in de juiste stemming te komen en optimaal te kunnen genieten van je partner!

Wij hebben de producten getest en hieronder lees je onze ervaring met dit nieuwe merk!

About to get wet...

De makers van The Pleasure Label hebben de boodschap goed begrepen: een product moet kwalitatief niet alleen goed zijn, maar ook de verpakking moet stralen. En dat is gelukt! De Body Wash, Massage Oil en Home Fragrance zijn allemaal voorzien van een creatief design én grappige teksten. Zo kun je zomaar een Body Wash tegenkomen met de tekst “About to get wet” en Massage Oil met de tekst “Into the groove”. 

Iedere lijn heeft zijn eigen geur, die is gericht op de stemming waarin je je bevindt. Zo kun je voor ieder moment een geur kiezen die daarbij past. 

Wij hebben de volgende producten getest:

  • About to get wet – Body Wash
  • Into the Groove – Massage Oil
  • Rebel Kisses – Home Fragrance

Home Fragrance

Zoals bij de meeste huisgeuren, is de Home Fragrance sterk en vrij aanwezig. Wij vonden deze geur vrij heftig, dus zuinig met de hoeveelheid die je sprayt in huis. Als de geur eenmaal is gaan liggen, zul je merken dat de geur een stuk aangenamer wordt. De geur brengt rust in huis en dat is precies wat je van het product mag verwachten!

Massage Oil

De Massage Oil heeft een vrij zachte geur en dat is prettig. De geur is erg aangenaam en niet overdreven aanwezig, waardoor jij je volledig kan focussen op je partner. De Massage Oil is prettig in gebruik en smeert goed uit. Bovendien is je huid na gebruik een stuk zachter! 

Body Wash

Wij zijn zelf altijd fan van een goede Body Wash en de naam “About to get wet” is natuurlijk veelbelovend. Een goede body wash is natuurlijk heerlijk om te gebruiken na een ontspannende massage. Echter was deze body wash qua geur niet onze smaak. De geur wordt omschreven als een combinatie van basilicum, citroengras, leer en jade. Gelukkig is de body wash in verschillende geuren verkrijgbaar, dus je kunt zelf proberen wat er bij jou past!

Proberen maar!

Wij zouden het zeker aanraden om de producten van The Pleasure Label eens te bestellen en te proberen. Een groot voordeel is dat de producten in verschillende geuren verkrijgbaar zijn. Hoewel alle lijnen een zachte ondertoon hebben, heb je hiermee alle vrijheid om een lijn te kiezen die bij jou past. De producten zijn goed in gebruik en de feestelijke verpakking maakt het helemaal af! Meer weten? Kijk dan eens de website van Willie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 9 =